понеделник, 3 декември 2012 г.

"Борика"

ТВОРЕНИЕ ВДЪХНОВЕНО ОТ КОЛЕДНОТО ДЪРВО :)
Размер: 236см./69см. Килимена техника Цена: 169.00 лв. ************************************************

6 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте,
Коледа наближава. Това е времето, в което всички отварят сетивата си за доброто и благородното, онова, което ни кара да бъдем щастливи.

Щастие е да зарадваме близките си на празника, благородство е да го направим с мисъл за някой друг, а добрина е да го насочим към всички – хора и животни, обитаващи един общ дом – нашата планета Земя.

И така, ако искате да станете проводник на щастие, благородство и добрина, включете се в коледната инициатива на Спасителния център за диви животни на Зелени Балкани – Моята Коледа, моята малка зелена стъпка.

Подарете приятел на приятел – зарадвайте близките си, осиновявайки за тях пострадало диво животно, на лечение в Спасителния център. Така, освен че ще станете проводник на природозащитната идея, ще поднесете за подарък: оригиналната снимка и грамотата, поставени в ръчно изработеното от рециклирани материали паспарту.

Направете Малка зелена стъпка – дарете средства за дейността на Спасителния център, а в унисон с коледното настроение, за всеки дарени 10 лева ние ще ви подаряваме по една платнена торбичка. Тя би могла да е чудесен коледен подарък, с мисъл за утрешния ден, и проводник на зелената идея, сред вашите близки.

Анонимен каза...

И ха! пак красоти! Само красоти да твориш и по много тая година! Лили

Дари каза...

Благодаря ти , Лили!!!

Анонимен каза...

И тази черга е прекрасна, Дари! Много талант и много любов втъкаваш във всичките си черги, възхищавам ти се. Веско трябва да се гордее с такава ученичка! Дерзай и ще постигнеш много.
Мария

Unknown каза...

Здравей Дари! Поздрави от снежен Пирин, Зорница и Таня Петкови. Творбите ти са прекрасни, разглеждаме ги с удоволствие и се затрудняваме в избора си на фаворит. Пожелаваме ти вдъхновение и чакаме с нетърпение още една твоя черга да украси дома ни. Успехи!

Дари каза...

Зори, специални поздрави на майка ти! Неописуема благодарност изпитвам, че съдбата ме среща с Прекрасни хора като вас!
Благодаря ти!

ВСИЧКИ ЧЕРГИ , ТОРБИЧКИ, ПАНА...СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА ВЪЛНЕНА ПРЕЖДА НА ХОРИЗОНТАЛЕН ДОМАШЕН СТАН